Jelentkezhet február 15-ig a Gyermekkultúra mesterképzésre

2022.01.19.
Jelentkezhet február 15-ig a Gyermekkultúra mesterképzésre

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2022. szeptemberében
indul a
Gyermekkultúra mesterképzési szak,
az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar új mesterképzése.

Figyelem! Meg tudják tenni jelentkezésüket a felvi.hu weboldalon!1

2022. február 15-ig tudnak jelentkezni, ezt a dátumot átlépni nem lehetséges. A jelentkezést hitelesíteni szükséges ügyfélkapun vagy hitelesítő adatlapon 2022. február 20-ig.

Fontos információk az új mesterképzésről

Szeretettel várjuk, amennyiben már rendelkezik tanító-, óvó-, kisgyermeknevelő- vagy gyógypedagógus-, konduktor alapszakos végzettséggel és szeretné továbbfejleszteni magát.

A gyakorlatorientált képzésen kiváló gyakorlóhelyek várják a tanulni vágyókat: a GYIK Műhelyben, a Hetedhét Játékmúzeumban, a Deák17 Galériában, a Meseszó Egyesületnél végezhetik szakmai gyakorlatukat az ELTE Gyakorló Óvodájával és az ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Iskolával együttműködve tanulmányozhatják az alkotó gyermekek nevelésének mesterfogásait.

A képzés célja:

A gyermekkultúra mesterszakon végzettek a gyermekkor sajátosságainak ismeretében az ntézményes nevelés első szakaszaiban és a közművelődés színterein a nevelési környezet valamennyi szereplőjével együttműködve (család-közművelődés-köznevelés-felsőoktatás) támogatja a gyermekek fejlődését a kultúra értékeinek tevékeny elsajátítása során. Felkészült tanulmányai doktori képzés keretében történő folytatására.

A képzés 4 féléves. További részletek találhatóak a képzésről, elhelyezkedésről, felvételi információkról: https://www.tok.elte.hu/th/felveteli     Gyermekkultúra mesterszak információ.

Projektfeladatokkal, esettanulmányokkal, kutatási lehetőségekkel, számtalan gyakorlatias órával, egyéni tanulási utak biztosításával várjuk a hallgatókat! Specializációk:

  • gyermekkultúra az iskoláskor előtt specializáció,
  • gyermekkultúra az első iskolaévekben specializáció.

Amennyiben érdeklődik a Gyermekkultúra mesterképzés iránt, kérjük regisztráljon itt: Gyermekkultúra mesterszak regisztráció,
valamint kövesse a folyamatosan bővülő képzési információkat az ELTE TÓK honlapján: Gyermekkultúra mesterszak információ.


Várjuk az értékőrzésben és értékteremtésben elkötelezett, tanulni vágyó hallgatókat!

 ELTE TÓK 
 


1A képzés folytatásához szükséges határozatok (ELTE CI/2021. (VI. 30.) számú szenátusi határozat, 2021. június 30., valamint MAB 2021/10/VI/3. számú MAB határozat, 2021. november 26.) alapján.