Kölcsönzés a bejáratnál

Kölcsönzés a bejáratnál
11/18

2020. november 18.

ELTE TÓK Könyvtár

11/18

2020. november 18. -

ELTE TÓK Könyvtár


Az ELTE JOKT tájékoztatója értelmében könyvtárunk továbbra is zárva tart, azonban lehetőség van arra, hogy előzetesen leadott kölcsönzési igényeiket a könyvtár bejáratánál előre összekészített könyvcsomag formájában átvegyék. Könyvtárunk erre a célra hétfőtől - csütörtökig, naponta 11:00 – 13:00 óra között biztosít időpontot.

Kölcsönzési igényeiket a következő űrlap kitöltésével küldhetik el:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2eVpCp_thbVVXh0PmztWv8by6Y2nOpvzvHeUSyXVGGwt3-A/viewform
A reggel 10:00 óráig beérkezett kéréseket tudjuk aznapra előkészíteni. Amennyiben délelőtt 10:00 óra után küldik el a kérést, úgy azt másnap vagy a legközelebbi munkanapon tudják átvenni (pl. ha csütörtökön de. 10:00 után érkezik a kérés, az csak hétfőn 11:00 – 13:00 óra között lesz átvehető).

A fenti időpontokban lehetőség van a kikölcsönzött könyvek visszahozatalára is. Ezek viszont nem kerülnek le azonnal az Önök nevéről. A visszahozott könyveket a bejáratnál elhelyezett dobozba kell betenni, majd 72 órás pihentetést követően vesszük vissza őket, ekkor válnak újra kölcsönözhetővé.

Kérjük a Budapesten élő hallgatóinkat, hogy a szakirodalomhoz való hozzájutásban segítsék a vidéki csoporttársaikat! 

Kérdés esetén leghatékonyabban a konyvtar@tok.elte.hu címen érnek el bennünket. Online tájékoztatásunk ugyanezen az email címen érhető el.