Felvettek

Felvettek

Felvettek

2023.07.26.
Felvettek

Dékáni köszöntő

 

Szeretettel köszöntöm az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, és gratulálok Önnek a sikeres felvételhez!

Megtiszteltetés, hogy tanulmányai színhelyéül a több mint 150 éves múltra visszatekintő, nagy hagyományú intézményünket, egyúttal a minőséget választotta. Intézményünkben barátságos, családias légkör, sok új és kellemes élmény várja.

A szakmai kapcsolatok és értékes tapasztalatok mellett barátságokra is szert tehet majd. Várjuk Önt nemzetközi konferenciáinkon, országos mesemondó és népdaléneklési versenyünkön, rendszeres képzőművészeti kiállításainkon, koncertjeinken, zenés színpadi előadásainkon, a felsőoktatási hallgatók szónokversenyén, a tudományos tehetségeket támogató programokon, angol nyelvű drámadélutánunkon, német nyelvű adventi délutánunkon – és ez csak néhány a számos kari rendezvény közül!

Számunkra a hallgatóink elégedettsége nagyon fontos. Karunknak számos európai egyetemmel és főiskolával van partnerkapcsolata, ezért lehetősége lesz ösztöndíjasként ezekben az intézményekben tanulni, szakmai gyakorlatot végezni. Lehetősége lesz az érdeklődési körének megfelelő tudományos munkában részt venni – angol vagy német nyelven is. Biztatom, hogy használja ki ezeket a lehetőségeket, és éljen bátran az ingyenes kari idegennyelv-tanulási lehetőségekkel is! Friss információkért látogasson el a TÓK honlapjára és az állandóan frissülő Facebook- és Instagram-oldalunkra.

Minden kérdéssel, kéréssel, aminek megoldásában segíthetünk, forduljon bizalommal oktatóihoz, a kari Esélyegyenlőségi Bizottsághoz és a kari vezetéshez – a helyzettől függően személyesen vagy emailben.

Tanulmányaihoz sok sikert, kitartást, izgalmas felfedezéseket kívánok!

Dr. habil. Márkus Éva dékán