Felvettek

Felvettek

2021.07.21.
Felvettek

Dékáni köszöntő

Szeretettel köszöntöm az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, és gratulálok Önnek a sikeres felvételhez!

Megtiszteltetés, hogy tanulmányai színhelyéül a több mint 150 éves múltra visszatekintő, nagy hagyományú intézményünket, egyúttal a minőséget választotta. Intézményünkben barátságos, családias légkör, sok új és kellemes élmény várja.

A szakmai kapcsolatok és értékes tapasztalatok mellett barátságokra is szert tehet majd. Várjuk Önt nemzetközi konferenciáinkon, országos mesemondó és népdaléneklési versenyünkön, rendszeres képzőművészeti kiállításainkon, koncertjeinken, zenés színpadi előadásainkon, a felsőoktatási hallgatók szónokversenyén, a tudományos tehetségeket támogató programokon, angol nyelvű drámadélutánunkon, német nyelvű adventi délutánunkon – és ez csak néhány a számos kari rendezvény közül!

Számunkra a hallgatóink elégedettsége nagyon fontos. Karunknak számos európai egyetemmel és főiskolával van partnerkapcsolata, ezért lehetősége lesz ösztöndíjasként ezekben az intézményekben tanulni, szakmai gyakorlatot végezni. Lehetősége lesz az érdeklődési körének megfelelő tudományos munkában részt venni – angol vagy német nyelven is. Biztatom, hogy használja ki ezeket a lehetőségeket, és éljen bátran az ingyenes kari idegennyelv-tanulási lehetőségekkel is! Friss információkért látogasson el a TÓK honlapjára és az állandóan frissülő Facebook- és Instagram-oldalunkra.

A 2021. őszi félévben az oktatás szeptember 6-án, a hagyományos, jelenléti módon kezdődik, nem feledve hogy ügyelnünk kell a fertőzés-megelőzési szabályokra, a higiéniára. A félév során a hagyományos, jelenléti oktatás mellett lehetnek tantárgyai, amelyeket online, vagy „hibrid”, azaz részben jelenléti, részben online formában kell végeznie, ezekről a Neptun tanulmányi rendszerben pontos információkat talál.

Minden kérdéssel, kéréssel, aminek megoldásában segíthetünk, forduljon bizalommal oktatóihoz, a kari Esélyegyenlőségi Bizottsághoz és a kari vezetéshez – a helyzettől függően személyesen vagy emailben.

Tanulmányaihoz sok sikert, kitartást, izgalmas felfedezéseket kívánok!

Dr. habil. Márkus Éva dékán

 

Első lépések

Gólyatábor

Beiratkozással és előzetes adminisztrációs tennivalókkal kapcsolatos tudnivalók

Gyakorlatokkal kapcsolatos tudnivalók - egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Tantervi tájékoztatók:

Tanító alapszak nappali tagozat

2021-2022 Budapest

2021-2022 Szombathely

Tanító alapszak levelező tagozat

2021-2022 Budapest

2021-2022 Szombathely
 

Óvodapedagógus alapszak nappali tagozat

Óvodapedagógus alapszak levelező tagozat


Csecsemő- és kisgyermeknevelő szak nappali tagozat

Csecsemő- és kisgyermeknevelő szak levelező tagozat
 

Esélyegyenlőség

Pénzügyek, ösztöndíjak

Kollégiumok

Elérhetőségek

Segítség