Mozgásfejlesztés és testnevelés gyermekkorban

2021.02.17.
Mozgásfejlesztés és testnevelés gyermekkorban

2020. Októberben jelent meg "A MOZGÁS FELFEDEZÉSE GYERMEKKORBAN" című kétkötetes módszertani tankönyv I. kötete, amelyhez kapcsolódóan a II. kötet is elérhetővé vált az olvasók számára. A kötet címe: "Az alapvető mozgáskészségek feldolgozásának elmélete és gyakorlata" mintegy kétéves kutató-fejlesztő munka eredménye. 

A szerzők a nemlineáris pedagógia elveinek és módszertanának alkalmazásával 234 oldalon, többezer gyakorlati ötlettel, mozgásos játékokkal, mozgáselemzést segítő szempontokkal tarkított könyvet írtak. A kiadvány átfogja a kisgyermekkori mozgásfejlesztés elméletét és lényegi tartalmait, és az alapvető mozgáskészségek mozgáskoncepciós variációs rendszerét felhasználva kínál élménygazdag és hatékony fejlesztést minden gyermek számára. 

A kiadvány a Magyar Diáksport Szövetség kiadásában jelent meg és online verziója - regisztráció után - ingyenesen letölthető.

Leendő és gyakorló kisgyermeknevelőknek, óvodapedagógusoknak, tanítóknak, testnevelő tanároknak és edzőknek egyaránt jószívvel ajánljuk.