Mesterképzések

Mesterképzések

Mesterképzések

2024.01.24.
Mesterképzések

Négy olyan, a TÓK által gondozott képzést ajánlunk a leendő hallgatóink figyelmébe, melyen mesterfokozat szerezhető.  

  1. A Gyermekkultúra mesterszak, melyre a tanító, óvó és kisgyermeknevelő alapszakon diplomát szerzett hallgatókat egyaránt várjuk. Specializációk: 1) gyermekkultúra az iskoláskor előtt specializáció, 2) gyermekkultúra az első iskolai években specializáció. Miért jelentkezzen gyermekkultúra mesterszakra? 
     
  2. Kulturális mediáció mesterszak, amelyen találkozik a kultúra és a menedzsment, az elméleti és a gyakorlati tudás, ahol a többféle alapképzettségű hallgatóból válik okleveles kulturális mediátor. Várjuk többek között azokat a bölcsészeket, társadalomtudósokat, pedagógusokat, pszichológusokat, akik eredeti szakmájuk tanulása és/vagy gyakorlása során érzékelték a kulturális meghatározottságban rejlő lehetőséget és feszültséget. A szakon megszerezhető speciális, nemzetközi tapasztalatokra épülő tudással szeretnének elhelyezkedni a közszférában, vagy alapítványi keretben, de ugyanúgy a vállalkozói életformára és az akadémiai pályán a doktori képzés felé nyitottakat is. A szak részletes bemutatásához látogasson el a szak saját oldalára.
     
  3. A rajz-és vizuáliskultúra osztatlan tanárszak változatosan kombinálható az ELTE társkarai által gondozott szakpárokkal.
     
  4. A rajz-és vizuáliskultúra tanárszaknak létezik "rövid ciklusú" változata a tanító szakos diplomával rendelkezők számára.