Felvételizőknek

Felvételizőknek

Felvételizőknek

Tisztelt Felvételizők!

Ahogy Önök is tájékozódtak, a járványügyi helyzetre tekintettel változások történtek a 2020-as általános felsőoktatási felvételi eljárásban

A koronavírus miatti veszélyhelyzet során a felsőoktatási intézményeket, hallgatókat, valamint az általános felsőoktatási felvételi eljárást érintő intézkedésekről is döntést hozott a kormány.

A veszélyhelyzet miatt egyes, a felsőoktatási intézményeket és hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. Korm. rendelet (IV.10.) felvételi eljárással kapcsolatos rendelkezései érintik a pontszámítást, a nyelvvizsga igazolását, az alkalmassági, gyakorlati vizsgákat – különösen a tanár- és tanítóképzésre, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre jelentkezők esetében –, valamint érintik a mesterképzésen tartandó felvételi vizsgákat.

A 2020-as felvételi eljárásban az alkalmassági vizsgákra vonatkozó szabályozást a www.felvi.hu oldalon ismerhetik meg, a központi módosításokat követően, előre láthatólag 2020. április 22-ét követően, majd a TÓK Tanulmányi Hivatal honlapján, a Felvételi menüpontban is közzé tesszük.

Részletes ismertető felvételizőknek, képzéseink iránt érdeklődőknek
Műveltségterületek a tanító szakon - nappali
Műveltségterületek a tanító szakon - levelező
Választható specializációk az óvodapedagógus szakon - nappali
Választható specializációk az óvodapedagógus szakon - levelező

Továbbképzések a Karon