Felvételizőknek

Felvételizőknek

Felvételizőknek

2022.02.14.
Felvételizőknek

VÁR A TÓK!

Aki azt szeretné, hogy diákévei színesen és tartalmasan teljenek, s egyben elhivatott az iránt, hogy a bölcsődében, óvodában, iskolában a gyerekek örömmel játszanak és tanuljanak, annak az ELTE Tanító- és Óvóképző Karon a helye. Hallgatóink, akik az ország és a Kárpát-medence különböző területeiről érkeznek hozzánk, tanulmányaik folytatása mellett időről időre kiemelkedő eredményeket érnek el a tudomány, a művészetek, a sport területén.

A Tanító- és Óvóképző Kar küldetése olyan pedagógusok képzése, akik a változó társadalmi elvárásoknak megfelelve tudják fontos munkájukat végezni. Tanító, óvodapedagógus, valamint csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakjaink keresett képzettségeket adnak, továbbtanulásra is képesítenek. A legkiválóbbak mesterképzések közül választhatnak, köztük az új gyermekkultúra mesterszakot, mely az alapszakos pedagógiai végzettségűek számára a gyermekkultúra integratív területére fókuszálva kínál elmélyülést az eredeti pedagógiai professzió mesterszintű gyakorlati megvalósításához, kiváló oktatókkal.

A karon évtizedek óta kiemelkedő színvonalú művészeti nevelés folyik, Bálványos Huba grafikusművész, a hazai vizuális nevelés meghatározó személyisége olyan örökséget hagyott a kar kiváló szakmai műhelyére, melyre építve 2017-ben elindulhatott a rajztanárképzés is.

2019 szeptemberétől az angol nyelvű „Kindergarten Education Programme” képzésre is lehetőség van jelentkezni. Ennek keretében BA-szinten képzünk óvodapedagógusokat, ám a képzés különlegessége, hogy az oktatás – az elméleti és a gyakorlati tárgyak, az óvodai gyakorlatok vezetése – teljes mértékben angol nyelven zajlik. Erre a szakra várjuk mindazon angolul megfelelő szinten beszélő magyar és külföldi hallgatókat, akik szívesen tanulnának angol nyelven, innovatív szemléletben.


2022-es felvételi információk

Tisztelt Felvételizők!

A 2022. május 25-26-27-i alkalmassági vizsgára vonatkozó tájékoztatónkat a TÓK Tanulmányi Hivatal honlapján, a Felvételi menüpontban olvashatják.

 

 

Általános információk a TÓK-ról

Általános információk a képzéseinkről