Hallgatóknak

Hallgatóknak

Tájékoztatók és formanyomtatványok

Az Egyetemen a tanulmányi ügyeinek szinte mindegyikét elektronikusan kell intéznie a hallgatóknak. Ilyen a beiratkozás és a félévenkénti regisztráció (bejelentés), a tárgyfelvétel, a vizsgára jelentkezés, a személyes adatok megváltoztatása, a pénzügyi teendők figyelemmel kísérése, pénzbefizetés stb.

A hallgatóknak ugyanakkor vannak egyéb ügyei is, amelyek csak részben, vagy egyáltalán nem kapcsolódnak az elektronikus ügyintézéshez. Ezekhez a Tanító- és Óvóképző Karon használatos információkat, űrlapokat az alábbiakban tettük közzé.

Tematikák/kreditigazolások kiadása 
A 2015/2016/1 félév előtti teljesítésekhez tartozó tematikák a TÓK Dékáni Hivatal számára benyújtott űrlapon igényelhetők. A tájékoztató és az űrlap elérhető a kari honlapon
A 2015/2016/1 félévtől teljesített tanegységek tematikái a Neptunból kerülnek kiállításra, igényelhetők a Tanulmányi Hivatalban félfogadási időben.

Letölthető dokumentumok

A Tanító- és Óvóképző Karon a kreditátviteli kérelmek a Neptunban, elektronikus kérvényként nyújthatók be. Ennek részleteiről az Általános információk menüpontban olvashat.

A tanulmányi kérvények leadásához az alábbi űrlapok állnak rendelkezésre:


Szakdolgozattal kapcsolatos információk és formanyomtatványok

2024.04.18.